Από το 1988 το ιχθυοπωλείο «Ο Μυτιληνιός» του Στρατή Μπουρνού στην Αθήνα

Το ψαράδικο «ο Μυτιληνιός»

Πάντα με σεβασμό στον πελάτη

ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ ONLINE
ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2107706215

Το «μυστικό» της επιτυχίας μας

Πιστεύουμε ότι η ευθύνη που έχουμε απέναντι στους συνανθρώπους μας για την υγιεινή και ασφαλή διατροφή τους, είναι πολύ μεγάλη, καθώς πρόκειται για ένα τόσο ευαίσθητο και συνάμα αναγκαίο είδος, όπως είναι τα ψάρια και τα θαλασσινά.

Αγαπάμε τη δουλειά μας, είμαστε ανυποχώρητοι στην ποιότητα, προσπαθώντας συνεχώς να εκσυγχρονιζόμαστε και να καινοτομούμε.

Η προσέγγιση αυτή καθοδηγεί τη δράση μας και είναι το μεγάλο «μυστικό» της επιτυχίας μας.

psaradiko.gr-φρεκα ψαρια-online
freskapsaria-psaradiko-mitilinios

Τρόποι παραγγελίας και αγοράς από το ιχθυοπωλείο μας

Α) Παραγγελίες φρέσκων ψαριών με τηλέφωνο ή με e-mail

Στο ιχθυοπωλείο του Στρατή Μπουρνού μπορείτε να παραγγέλνετε καθημερινά, τηλεφωνικά ή με e-mail, τα ψάρια σας από τις 8.00 το βράδυ έως τις 12.00 το μεσημέρι της επόμενης μέρας. Από τις 12:00 το μεσημέρι, ξεκινά η αποστολή των ψαριών που παραγγέλνετε, στον χώρο εργασίας ή το σπίτι σας με τα αυτοκίνητα-ψυγεία και τις μοτοσυκλέτες μας. Τα ψάρια σας καθαρίζονται σχολαστικά, συσκευάζονται σε κενό αέρος (vacuum [1]), τοποθετούνται μέσα σε φελιζόλ με πάγο ή σε ισοθερμικές τσάντες, έτσι ώστε η μεταφορά τους να είναι υγειονομικά απολύτως ασφαλής. Επίσης, τα ψάρια παραμένουν άοσμα χάρη στην ειδική συσκευασία κενού αέρος.

Β) Διαλέξτε τα ψάρια σας από την ιστοσελίδα μας κάθε Τρίτη και Παρασκευή on line

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή το απόγευμα, όλα τα ψάρια που έχουμε παραλάβει φωτογραφίζονται και αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας. Στο καθένα από αυτά αναγράφεται το είδος, το βάρος, η τιμή ανά κιλό και η περιοχή της Ελλάδας όπου αλιεύτηκε.

Εσείς, κάθε Τρίτη και Παρασκευή βράδυ από τις 9 μ.μ. – 11 μ.μ., μπορείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας να διαλέξετε και να αγοράσετε on line τα ψάρια της αρεσκείας σας με την παρακάτω διαδικασία:

Αφού διαλέξετε τα ψάρια που θέλετε να αγοράσετε, κάνετε «κλίκ» πάνω τους, για να προλάβετε να τα «εξασφαλίσετε» πρώτοι. Στη συνέχεια, στέλνετε e-mail με τα στοιχεία σας και τους κωδικούς των ψαριών που διαλέξατε. Προς αποφυγή τυχόν καθυστερήσεων για τεχνικούς λόγους (π.χ. μη αποστολή e-mail από τον server), θα πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά μαζί μας για την οριστική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Την ίδια στιγμή θα συνεννοηθούμε είτε για την παραλαβή των ψαριών σας από το ιχθυοπωλείο μας είτε για την παράδοση τους στο σπίτι σας.

Γ) Επισκεφθείτε μας στο ιχθυοπωλείο

Το ιχθυοπωλείο είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Τα ψάρια διαλέγονται και αγοράζονται από εκατοντάδες επισκέπτες από του Ζωγράφου αλλά και από άλλες περιοχές της Αθήνας. Σχεδόν καθημερινά όλα τα ψάρια μας πωλούνται και τα λιγοστά που μένουν κάποιες μέρες, δίνονται σε εστιατόρια που συνεργαζόμαστε, έτσι ώστε κάθε πρωί να πουλάμε την ψαριά της ημέρας.

(1) Vacuum: μηχάνημα συσκευασίας με ειδικές σακούλες, που έχουν πιστοποιήσεις για την καταλληλότητα τους σε τρόφιμα, από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους.

Πρώτος στη συσκευασία vacuum

Πρώτος στο moto-ψυγείο

Μόνο φρέσκα ελληνικά ψάρια

Στείλτε μας το μήνυμά σας

Αμέσως θα σας καλέσουμε εμείς!

Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Έχει σταλεί.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματός σας. Παρακαλώ προσπάθησε ξανά αργότερα.