Γίνεται σχολαστικός καθαρισμός σε όλα τα σημεία του ιχθυοπωλείου μας.

Τηρούνται συνειδητά όλοι οι κανόνες ατομικής υγιεινής.

Τηρούνται συνειδητά όλοι οι κανόνες ατομικής υγιεινής.

Η καθαριότητα του ιχθυοπωλείου είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος. Διαθέτουμε επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού και ειδικά καθαριστικά, εγκεκριμένα από τον ΕΦΕΤ, κατάλληλα για καταστήματα τροφίμων για όλους τους χώρους του καταστήματος.

Κάθε εβδομάδα ειδικό συνεργείο καθαρισμού πραγματοποιεί λεπτομερειακό καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων

Καθημερινά πριν το άνοιγμα αλλά και πριν το κλείσιμο του ιχθυοπωλείου μας γίνεται σχολαστικός καθαρισμός. Κάθε εβδομάδα ειδικό συνεργείο καθαρισμού πραγματοποιεί λεπτομερειακό καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων.

Έχουμε προσλάβει αδειούχο τεχνολόγο γεωπόνο, ώστε κατά τακτά χρονικά διαστήματα να πραγματοποιεί, όπου προβλέπεται, απολυμάνσεις-μυοκτονίες. Επιπλέον, επιθεωρεί όλες τις ειδικές παγίδες, που έχουμε τοποθετήσει έξω από το κατάστημα μας, για να αποτραπεί η είσοδος εντόμων ή τρωκτικών στο εσωτερικό του ιχθυοπωλείου.

Έχουμε τοποθετήσει στην είσοδο του καταστήματος σύγχρονα μηχανήματα αεροκουρτινών, ώστε να μην είναι δυνατή η είσοδος εντόμων στο ιχθυοπωλείο.

Όλο το προσωπικό τηρούμε συνειδητά και με πολύ ευλάβεια όλους τους κανόνες ατομικής υγιεινής. Έχουμε λάβει επίσημες πιστοποιήσεις καταλληλότητας για χειρισμό τροφίμων, μετά από τη συμμετοχή μας σε σεμινάρια του ΕΦΕΤ. Ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχω συμμετάσχει -μέσω του Ανοιχτού Πανεπιστημίου- για ένα εξάμηνο στον θεματικό κύκλο «Μικροβιολογία Τροφίμων» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας αποκομίσει πολύ εξειδικευμένες γνώσεις για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων, φροντίζοντας καθημερινά να τις εφαρμόζω.

kathariotita-psaradikogr
Έλεγχος Φρεσκάδας ψαριών-psaradiko.gr32

Στείλτε μας το μήνυμά σας

Αμέσως θα σας καλέσουμε εμείς!

Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Έχει σταλεί.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματός σας. Παρακαλώ προσπάθησε ξανά αργότερα.